One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

New Solanie Hotel

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  cz  de  el  es  fr  it  ja  ko  nl  pl  pt  ru  sv  

New Solanie Hotel

1811 Leon Guinto Street, Malate, Manila, Filipíny

New Solanie Hotel

Poloha
New Solanie Hotel se nachází ve městě Manila (v části Ermita – Malate) a je blízko letiště. V blízkosti jsou Robinsonovo náměstí, Filipínská národní knihovna a Radnice v Manile. Dalšími zajímavými místy jsou Baywalk a Nákupní centrum SM Mall of Asia.

Charakter hotelu
V hotelu New Solanie Hotel se lze stravovat v restauracích (celkem 2 rest.). Hosté si mohou vychutnat nápoje v jednom z těchto barů: bar nebo společenská místnost. Pokojová služba je k dispozici nonstop. V tomto 3.0hvězdičkovém hotelu je k dispozici: malé zasedací místnosti, technická podpora a tým technické podpory. Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici zdarma vysokorychlostní bezdrátové i pevné připojení k internetu. Za poplatek je k dispozici kyvadlová přeprava: kyvadlová doprava v okolí. K dispozici jsou možnost uzavření sňatku, rozšířené recepční služby a pomoc s cestovními záležitostmi a rezervací vstupenek. Za poplatek mohou hosté využít možnost parkování. V hotelu je dále k dispozici například: kavárna, prodej novin a dárkových předmětů a noční klub. V hotelu jsou k dispozici prostory vyhrazené pro kuřáky.

Pokoje
Vybavení 48 klimatizovaných pokojů v zařízení New Solanie Hotel zahrnuje: vestavěný trezor (s možností úschovy notebooku) a denní tisk zdarma. Balkón nabízí výhled na město. Součástí postelí jsou přizpůsobitelná matrace matrace, značkové ložní prádlo a přikrývky. Ubytování v tomto 3.0hvězdičkovém hotel zahrnuje kuchyně. K vybavení koupelny patří sprcha, pantofle a toaletní potřeby zdarma. Zdarma bezdrátové připojení k internetu. Na pokojích je k dispozici psací stůl, navíc také telefon. Na pokojích je televize s vysokým rozlišením s nabídkou kabelových kanálů. Na pokojích je rovněž k dispozici stropní ventilátor a hodiny s rádiem. Na vyžádání je hostům k dispozici lednička, mikrovlnná trouba a žehlička a žehlicí prkno. Denně se provádí úklid pokojů.

Upozornění

Cena za pokoj zahrnuje hotelový poplatek. Poplatky za pokoj se nevztahují na děti do 10 let, které jsou na pokoji ubytovány se svými rodiči nebo právními zástupci a používají stávající ložní prádlo.

New Solanie Hotel Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 




Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within